Over ons

Al meer dan 20 jaar kunt u op onze ervaring op het gebied van slaapcomfort vertrouwen.

 

Wij verkopen geen doorsnee producten maar een op uw wensen afgestemd slaapsysteem.

Een rustgevende, verkwikkende slaap is een basisvoorwaarde voor een gezond leven, daarom is het belangrijk dat u zich bij de keuze van het juiste bed en de juiste matras kritisch laat informeren en adviseren, in een prettige sfeer door erkende vakmensen.

In onze showroom die zich over 2 etages verdeeld in Kreis Heinsberg in het plaatsje Gangelt-Birgden bieden wij u een uitgebreide collectie met een grote keuze aan boxspringbedden, matrassen, toppers,lattenbodems maar ook slaapkamerkasten, nachtkastjes en verschillende accesoires en decoratie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor speciaalmatrassen (incontinentieproblematiek en buitenmaat matrassen) en bedaccessoires. Ook producten voor verzorgingstehuizen en de hotelsector vindt u bij ons, zelfs complete matrassen voor de boot of de caravan!

Wij zijn gespecialiseed in ‘komfortgerechtes schlafen’ en hierin ook door de duitse TÜV gecertificeerd.

 

Neemt u gerust de tijd voor uw bezoek aan onze showroom.

Heeft u nu al vragen dan staan we u graag persoonlijk of telefonisch te woord.

U kunt uw vragen natuurlijk ook stellen via ons contactformulier.

Slaap hoort tot het middelpunt van het leven. We verbrengen immers gemiddeld een derde van ons leven in bed. Zodat de tussen de zes en negen uur durende rustfase ook echt ontspannend is, is het belangrijk,de koop van een bed en alles wat erbij komt, grondig te plannen. Een verkeerd bed kan makkelijk ertoe leiden, dat men `s morgens met rugpijn of nekpijn wakker wordt. De keuze voor een geschikte matras mag daarom niet alleen afhankelijk zijn van de prijs. Waarop gelet moet worden is echter moeilijk te doorzien. Het reusachtige matrasaanbod gaat van pocketmatras over koudschuim of viscomatras tot waterbed. Een voor ieder passende patentoplossing is er niet. Een perfect en professioneel advies helpt. Ook de SGS TÜV Saar weet ondertussen dat dit een belangrijk aspect is.

Uw slaapadviseuse Andrea Redemann voltooide een intensieve vakcursus van de SGS TÜV Saar. Andrea Redemann werkt als slaapadviseuse bij Theunissen Schlafsysteme in Kreis Heinsberg – Gangelt-Birgden. Door vele jaren ervaringen kent zij de problemen en wensen van haar klanten, die in principe niks anders willen als regelmatig ontspannen en goed slapen.  „Matrassen moeten nooit spontaan gekocht worden. Voor de belangrijke koopbeslissing moet elke klant zich genoeg tijd nemen om alle argumenten voor het individuele slaapcomfort te leren kennen, „ legt Andrea uit.

Omdat het slaaponderzoek niet slaapt, moet ook de beddenwinkel de resultaten uit de onderzoeken bij de advisering van hun klanten mee betrekken. Met het constant verder ontwikkelen door nieuwe cursussen van de slaapadviseur groeit ook de adviesvaardigheid.  Omdat het thema slapen ook een zo grote rol speelt voor de gezondheid en het welzijn, sluit zich hierbij ook de SGS TÜV Saar aan. In de eendaagse cursus worden interessante feiten over de navraag door de demografische ontwikkeling besproken, worden de vereisten voor een barrierevrij leven uitgelegd, wordt de zorgsituatie in eigen huis beschreven en wordt uitvoerig de ruimte- en opslagruimteplanning besproken. Bovendien leren de cursusdeelnemers ook normen en wetten bij het adviseren van de klant te betrekken.

Andrea Redemann, die de kwalificatie afgesloten heeft, mag zich na het halen van het examen „Geschulte Fachberaterin für komfortgerechtes schlafen“ noemen. „Onze winkel is lid bij de GARANT Groep. Ik ben dankbaar ervoor dat de academie die tot de groep hoort ons met de nodige cursus ondersteunt. Door de van de SGS TÜV Saar doorgevoerde curses kunnen wij onze adviesvaardigheden optimeren, om onze klanten optimaal te kunnen adviseren“

Filiaal Birgden

Geilenkirchener Str. 31
52538 Gangelt-Birgden
Kreis Heinsberg
Tel: 02454 98 400 71

 

Filiaal Geilenkirchen

von-Humbold-Str. 105
52511 Geilenkirchen
Tel: 02451-9139022
E: boxspringbettenstudio@theunissen-group.com

 

Openingstijden Birgden

Op maandag en zaterdag gesloten
Di. - Vr. 10.00 - 17.00 Uur
en op afspraak in onze showroom in Birgden

 

Openingstijden Geilenkirchen

Lente- en zomersopeningtijden:
Vanaf 01.04.2023

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag t/m vrijdag: 11:00 t/m 18:00 Uur
Za.  10.00-15.00 Uur
afspraken ook buiten openingstijden mogelijk