Damai

DAMAI BEAT GOLD

Het dekbedovertrek ‘The Beat’ van Damai is een uniek UNI dekbedovertrek door zijn speciale behandeling. De prachtige kleur van het dekbedovertrek en kussenloop is gecreëerd door middel van een combinatie van ‘pigment print’ en ‘garment washing’, wat resulteert in een stoer, gewassen uiterlijk. Door het verfproces kunnen er onregelmatigheden optreden, wat bij deze ‘ruige’ look hoort! Het dekbedovertrek voelt extra zacht aan en heeft robuuste details zoals de dubbel gestikte borders van het kussensloop, wat het plaatje helemaal af maakt.

Dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% percaline katoen en voelen superzacht op de huid aan.  De dekbedovertreksets van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen.

DAMAI TEXT LAND COLLECTION

Bij het ontwerpen van het dekbedovertrek Land van Damai hebben de designers van Damai zich laten inspireren door elementen uit de natuur, ons land! Op het dekbedovertrek, verkrijgbaar in drie kleuren, is een interessante lijnenspel te zien in allerlei verschillende kleuren, waarbij het geheel je doet denken aan een aards landschap, helderblauwe oceaan of een mistige ochtend op het strand.

Met de katoen-satijnen dekbedovertrekken van Damai haal je echte luxe in huis. De katoen-satijnen stof voelt zijdezacht aan en is in de zomer lekker koel op de huid.De dekbedovertrekken van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 80×80 cm.

DAMAI SCALE CHALK

Dekbedovertrek Scale van Damai heeft een opvallend patroon van driehoekjes in verschillende, natuurlijke kleuren. Van staalblauw tot bosgroen en met een moderne twist. Een aanwinst voor in de slaapkamer!

Dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% percaline katoen en voelen superzacht op de huid aan. De dekbedovertreksets van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 80×80 cm.

DAMAI ROARR BEIGE & GREY

Als we het over een kittig printje hebben, dan is de luipaardprint op het Damai dekbedovertrek Roarrr zeker op zijn plek. Hij is stoer, opvallend maar ook zeker goed te combineren. Laat je niet afschrikken en geef de luipaard een kans, want deze opvallende print kan een simpele ruimte meer pit en karakter geven en voorziet je huis van een speelse twist. Verkrijgbaar in drie kleuren.

Dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% percaline katoen en voelen superzacht op de huid aan. De dekbedovertreksets van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 80×80 cm.

Damai Curve Satin Moss & Curve Royal Blue

Het Damai dekbedovertrek Curve heeft een uniek ontwerp met zijn gouden ronding tegen een donkere achtergrond. Het dekbedovertrek is digitaal gedrukt waardoor het bijna een 3D-effect heeft en het de slaapkamer een dynamische, ruimtelijke uitstraling zal geven.

Met de katoen-satijnen dekbedovertrekken van Damai haal je echte luxe in huis. De katoen-satijnen stof voelt zijdezacht aan en is in de zomer lekker koel op de huid. De dekbedovertrekken van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 80×80 cm.

Öffnungszeiten

Mo. – Fr. 10.00 – 17.00 Uhr
Sa. 10.00 – 15.00 Uhr
sowie nach Vereinbarung

 

Im Gewerbehof Birgden

Geilenkirchener Str. 31
52538 Gangelt-Birgden

Kreis Heinsberg